Eten + Drinken + Vermaak

Avondprogramma's op ExperienCity:


Niet alleen overdag, maar ook tot in de late avonduurtjes is ExperienCity dé locatie voor jouw bedrijfsfeest. Voor een gezellige en sfeervolle avond hebben we dan ook een aantal programma’s voor je samengesteld!

Voor € 49,95 p.p. begint de avond met koffie/thee en halverwege het programma schuif je aan voor een smaakvolle BBQ of een stamppottenbuffet. Per persoon zijn er 5 consumpties verwerkt in deze goede deal.

Optioneel:
Gebak ⋅ Bitterballen ⋅ Onbeperkt drinken (4 uur | 4,5 uur | 5 uur)

Speciale voorwaarden:
⋅ Periode 1 oktober tot 1 april
⋅ Minimaal 30 personen en maximaal 60, zo houden we het gezellig en intiem!

Vrijblijvende offerte


Pubquiz
Pubquiz

Het blijft leuk om de algemene kennis van jouw collega's te testen! De pubquiz bestaat uit een aantal spelrondes over muziek, film, sport en algemene vragen. Wie is de slimste?

Lees meer

Jongens tegen de Meisjes
Jongens tegen de Meisjes

Ga de eeuwenoude strijd aan! De jongens tegen de meisjes. Dit is een superleuke activiteit! Welke sekse is het slimst en wint deze spelshow?

Lees meer

Las Vegas avond
Las Vegas avond

Welke collega kan het beste bluffen en wie is de geluksvogel van de avond? Een bedrijfsfeest vol spanning, entertainment en eurotekens in de ogen van jouw collega's!

Lees meer

Poker Workshop
Poker Workshop

Altijd al eens je collega's te slim af willen zijn? Zet dan je pokerface op! Na de uitleg is iedereen capabel genoeg om zich niet in de kaart te laten kijken!

Lees meer

Dartclinic
Dartclinic

180! Na een korte uitleg over deze ontspannen activiteit gaan jullie in teams aan de slag. Wie mag zich de Barney van het team noemen?

Lees meer

I love Holland
I love Holland

Oranje boven! Tijdens dit spel draait alles om de kennis en kunde van jullie team. Tijdens diverse spelrondes zal dit tot uiting komen! Wie pakt die gouden klomp?

Lees meer

Boogschieten & Luchtbuksschieten
Boogschieten & Luchtbuksschieten

Wie van jouw collega's is de beste schutter en behaalt de meeste punten?

Lees meer

Disco Bingo
Disco Bingo

Dansen op de beste hits van toen en nu en ondertussen bingo spelen. De perfecte combinatie voor een geslaagd bedrijfsfeest!

Lees meer

Wie oh wie is de mol?
Wie oh wie is de mol?

Leuke teamopdrachten volbrengen! Maar gaat iedereen wel voor de winst? Wie weet tijdens dit bedrijfsfeest de mol te ontmaskeren en gaat er met de prijs vandoor?

Lees meer