Beleef elektrisch vervoer!MVO bedrijfsuitjes


Als organisatie of bedrijf wilt u dit jaar een bedrijfsuitje organiseren dat in het teken staat van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen doet u namelijk niet alleen binnen het bedrijf maar ook met de bedrijven waarmee u zaken doet. Een teambuilding, bedrijfsuitje of relatiedag organiseert u dus ook maatschappelijk verantwoord.

MVO uitje op de Veluwe


De Veluwse natuur biedt vele mooie maatschappelijk verantwoorde mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Zo kunt u met elektrische vervoersmiddelen over de Veluwe dwalen. Met een elektrische loopfiets bijvoorbeeld. Dit is een elektrisch aangedreven fiets waar een loopband op is gemonteerd. Grappig om te zien en te doen! Deze activiteit start bij ExperienCity, een locatie waar de vervoersmiddelen worden opgeladen door middel van zonne-energie.

Ook met andere elektrische vervoersmiddelen kunt u een onvergetelijk maatschappelijk verantwoord uitje hebben. Zo dwaalt u met een Twizy, een grappige elektrische tweezitter met een glazen dak, over de Veluwe. U bezoekt dorpjes en onderweg misschien wel een restaurantje waar verstandelijk gehandicapte jongeren in de bediening staan.

Bij ExperienCity kunt u ook kiezen om een maatschappelijk verantwoord uitje te gaan doen per elektrische Fatbike. Actieve collega’s die wel houden van mountainbiken zullen dit het einde vinden. Een Fatbike is een mountainbike met hele dikke voor- en achterbanden. Een superstoer maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje dus.

Wilt u eens iets anders? Kies dan voor een uitje bij ExperienCity. Prachtige locatie, in Uddel, naast het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland.