Beleef elektrisch vervoer!BBQ op de Veluwe


Naast het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland (het Uddelermeer) kunt u leuke activiteiten combineren met een heerlijke BBQ. De activiteiten laten u de Veluwe herontdekken. Want u dwaalt met elektrisch vervoersmiddelen door de bossen en over de prachtige heide. De BBQ zal naderhand branden en u kunt volop genieten van het heerlijke vlees. U bent van harte welkom bij ExperienCity!

Zelf bakken of met een chef kok?


U kunt kiezen uit een BBQ pakket waarbij u zelf mag bakken of u kiest ervoor om te gaan BBQ'en met een kok die tevens live de salades maakt. Live cooking is een hot item geworden en maakt de beleving van de BBQ maximaal. Combineer dit met de leuke activiteiten van ExperienCity en uw bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag of dagje weg wordt onvergetelijk.

Activiteiten


Bij ExperienCity kunt u rijden met elektrische vervoersmiddelen, allemaal opgeladen door de zon. Een leuke ervaring is het rijden in een Twizy waar u met 2 personen achter elkaar plaatsneemt. Ook de E-step (een elektrisch grappig scootertje) geeft veel plezier. U bezoekt tijdens deze rit het Uddelermeer. Daarnaast is de elektrische loopfiets en elektrische Fatbike een absolute aanrader. U rijdt op deze manier op verschillende vervoersmiddelen en kunt naderhand heerlijk BBQ-en op de Veluwe.

Een echt leuk bedrijfsuitje met een lekkere BBQ start bij ExperienCity!