Beleef elektrisch vervoer!Veelgestelde vragen


Kan ik gratis parkeren?

Ja zeker, bij ExperienCity kan je gratis parkeren. Waar vind je dat nog?

Waar ligt ExperienCity?

Experiencity ligt in het midden van de Veluwe, tussen Apeldoorn en Harderwijk in.

Zijn jullie bereikbaar met openbaar vervoer?

Buslijn 104 heeft een bushalte voor de deur en er is een verbinding met Apeldoorn Centraal en Harderwijk Centraal.

Is ExperienCity rolstoelvriendelijk?

ExperienCity is rolstoelvriendelijk. Er zijn tevens voldoende activiteiten beschikbaar voor mindervaliden. Geef dit aan tijdens het verkoopgesprek, zodat we je goed kunnen adviseren. Er is helaas geen invalide toilet aanwezig.

Ik wil een vrijgezellenfeest organiseren. Kan dit?

ExperienCity is uiteraard ook geschikt voor een vrijgezellenfeest. Er wordt voor en tijdens de activiteit geen alcohol geschonken. Naderhand is dit geen probleem.

Kan ik bij ExperienCity ook eten?

Jazeker! ExperienCity geeft je de mogelijkheid om naderhand te genieten van een BBQ of buffet. Tijdens de borrel kun je ook bitterballen of bittergarnituur bestellen.

Kan ik drank op uitkoop regelen?

Bij ExperienCity is drank op afkoop mogelijk. Je kunt dit aangeven bij je boeking.

Ik ben met minder dan 15 personen, ben ik dan wel welkom bij ExperienCity?

Jazeker! ExperienCity hanteert 15 personen als minimale kosten. Niet als minimale groepsgrootte. Wanneer je met minder dan 15 personen bent betaal je dus voor 15 personen, voor de activiteiten en het eten. Drinken is uiteraard mogelijk per persoon.

Ik ben met 100 personen kan ik dan wel komen bij ExperienCity?

Van harte welkom! ExperienCity heeft een maximale capaciteit van 120 personen.

Ik wil 4 uur activiteiten doen bij ExperienCity, zit hier dan ook een pauze bij in?

De activiteiten duren tussen de 45 en 60 minuten. Er is bij wisseling van de volgende activiteit over het algemeen altijd tijd voor een korte (drank) pauze.

Wordt er alcohol geschonken?

Na de activiteiten wordt er alcohol geschonken, maar voor en tijdens het evenement is dit niet toegestaan.

Is ExperienCity aangesloten bij een keurmerk?

ExperienCity is aangesloten bij de Vebon, de overkoepelende branche organisatie voor outdoor bedrijven. Dit betekent dat alle activiteiten, werkzaamheden en protocollen jaarlijks worden gekeurd (TUV) en er toezicht is op de manier van begeleiden.

Kan ik ExperienCity exclusief afhuren?

Wanneer je met een grote groep bent en je wilt graag het alleenrecht hebben van ExperienCity dan is dit mogelijk. Hier zitten wel bepaalde voorwaarden en kosten aan. Neem hiervoor contact op met de sales afdeling.

Ik ben met 400 personen, ben ik welkom?

Deze groepsgrootte kunnen wij niet aan bij ExperienCity. Maar het is wel mogelijk om te verzamelen op een locatie bij ExperienCity in de buurt. We kunnen dan een programma samenstellen voor 400 personen met bijvoorbeeld nog andere activiteiten als quad rijden, dropping, klimpark of klassieke rally met Mini Coopers. Per touringcar brengen we dan de deelnemers van activiteiten naar ExperienCity, zodat dit een onderdeel van de dag kan worden. Totaal kunnen er 120 deelnemers verblijven op het terrein van ExperienCity.

Ik wil serieuze teambuilding. Kan dit ook bij ExperienCity?

De activiteiten die wij aanbieden kunnen gecombineerd worden met een teambuildingstrainer van www.teambuilding.nl. Heb je reeds een trainingsbedrijf in handen genomen of ben je zelf trainer? Dan kun je hiervoor uiteraard ook ExperienCity gebruiken.

Tot hoe laat kan ik terecht bij ExperienCity?

ExperienCity is ingericht als outdoor locatie. Veel picknicktafels, lounge banken en vuurkorven. Een sfeervolle veranda met een kleine binnenruimte. Je bent van harte welkom tot 22:00 uur in de avond. Er is een geluidssysteem aanwezig waar eventueel eigen muziek op gedraaid kan en mag worden. DJ of versterkte muziek is niet toegestaan in de buitenlucht of de veranda.

Kan ik ExperienCity elk moment bezoeken?

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar onze locatie kan deze alleen op afspraak worden bezocht. Neem daarvoor contact op met onze sales afdeling.

Ik kom met een touringcar, is daar voldoende parkeergelegenheid voor?

Een touringcar is van harte welkom. Graag zelfs!

Kan ik ook eigen eten meenemen naar ExperienCity?

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Heb je specifieke wensen zoals een slagroomtaart voor een jarige of jubilaris of andere eetwensen buiten onze suggesties om? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke betalingsvoorwaarden hanteert ExperienCity?

Bij reserveren dient 50% te worden aanbetaald van de verwachte eind factuur. Een week voor aanvang geef je het definitieve aantal deelnemers door, waarna de eindfactuur minus de aanbetalingsfactuur wordt verstuurd en deze dient voor aanvang van het evenement te zijn voldaan.

Mag ik afwijken in mijn aantal deelnemers?

Wij hanteren een garantie-aantal. Deze mag 15% lager liggen dan het door jouw opgegeven aantal deelnemers. Stel je komt met 100 personen dan is je garantie-aantal 85. Kom je met minder personen dan 85? Dan is jouw garantie-aantal, in dit voorbeeld 85, het uitgangspunt voor de factuur en worden er dus 85 personen in rekening gebracht. Je dient een week voor aanvang je definitieve aantal deelnemers door te geven. Geef je niets door dan zal het aantal worden gefactureerd wat afgesproken is.

Zijn alle activiteiten onder begeleiding?

Alle activiteiten worden verzorgt inclusief instructie, omdat dit de toegevoegde waarde is van jullie evenement. Hoe fijn is dat, als boeker van een uitje bij ExperienCity kun je gewoon actief meedoen met de activiteiten!

Zijn alle bedragen exclusief BTW?

Ja, alle genoemde bedragen op de website zijn exclusief BTW. Voor de activiteiten moet je uitgaan van 21% en voor de horeca 9% en 21%.

Maken jullie ook foto's van het evenement?

Ja, wij maken altijd foto's tijdens het evenement. Deze zijn vervolgens online terug te vinden in jullie eigen persoonlijke omgeving.

Doen we alle activiteiten met de hele groep tegelijk?

Wanneer je met een groep van meer dan 20 personen bent is de kans groot dat de groep in tweeën wordt gesplitst. Uiteraard doet iedereen dezelfde activiteiten.

Wanneer iemand op de dag zelf niet mee kan doen aan een activiteit krijg ik dan restitutie?

Nee, wanneer er op de dag een deelnemer niet durft deel te nemen, of andere redenen heeft om niet deel te nemen aan een activiteit, is restitutie niet mogelijk.

Vanaf hoe laat starten de activiteiten?

Bij ExperienCity starten we alle activiteiten op het hele uur. Wanneer je bijvoorbeeld om 14.00 uur wilt starten, dan adviseren wij om ruim een half uur van te voren aanwezig te zijn voor koffie/thee bij ontvangst.

Kan ik ook lunchen bij ExperienCity?

Wanneer bijvoorbeeld de deelnemers vanuit alle windrichtingen, dan is het raadzaam om te zorgen voor een lunch met broodjes. Wanneer je een dagprogramma kiest dan zit hier automatisch een lunch bij in.

Kan ik ook 1 dag een E-loopfiets, E-mountainbike, E-chopper voor 2 personen huren?

Dit kan niet via ExperienCity, maar wel via de Veluwe Specialist. Zij hebben een kleine voorraad van deze bijzondere vervoersmiddelen op voorraad en deze kun je online reserveren via www.veluwespecialist.nl.

Kan ik op de dag zelf nog andere activiteiten kiezen?

Je geeft van tevoren je favoriete activiteiten door, zodat wij deze voor jullie reserveren en klaar kunnen zetten op de dag zelf. Daarom is het op de dag zelf niet mogelijk om andere activiteiten te kiezen.

...