Beleef elektrisch vervoer!Perfecte locatie voor uw relatiedag


U bent een bedrijf dat zijn relaties elk jaar iets bijzonders wenst aan te bieden als blijk van waardering. Een golftoernooi is niet voor al uw relaties interessant. U wilt juist graag origineel zijn tijdens uw relatiedag. Dan is ExperienCity de perfecte locatie voor uw relatiedag!

ExperienCity


ExperienCity ligt 8 kilometer van het middelpunt van Nederland af, naast het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland (het Uddelermeer). Uddel is goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Zo organiseert u voor al uw relaties een onvergetelijke dag. Een relatiedag organiseren is niet makkelijk, maar met de ervaring van ExperienCity, maakt u het wel makkelijker.

Activiteiten


Uw gasten kunnen op deze dag allemaal verschillende elektrische vervoersmiddelen testen. Zo kunt u denken aan de Twizy, een grappige tweezitter waar u achter elkaar moet zitten. Of kies voor de loopfiets waar u al wandelend op een loopband zich voortbeweegt. Superleuk om te doen en een bijzondere ervaring tijdens uw relatiedag!

Locatie


Natuurlijk kunnen wij vlaggen van uw bedrijf ophangen in en rond de locatie, zodat uw relatie zich helemaal thuis voelt bij aankomst. Daarnaast kunt u heerlijk eten en drinken, en zelfs BBQ’en met een kok die tevens live bakt en kookt. Verras uw klanten met een onvergetelijke relatiedag. Kijk voor meer informatie op ExperienCity.