Beleef elektrisch vervoer!Las Vegas avond

Een gezellige avond met collega's en ondertussen een gokje wagen? Dat kan tijdens onze Las Vegas avond! De ruimte is omgetoverd tot Caesars Palace en de sfeer zit er direct goed in. Voordat u uw geluk gaat beproeven leggen de croupiers eerst de verschillende casinospellen uit. Zet u uw munten in bij het Money Wheel, Roulette of Black Jack?

Iedereen kan meedoen tijdens de Las Vegas avond. En bij de bar kunt u drankjes bestellen om even te ontspannen. Welke collega kan het beste bluffen en wie is een enorme geluksvogel? Aan het einde van de avond wordt duidelijk wie goede zaken heeft gedaan en de meeste muntjes heeft. Tijdens de veiling kunnen de muntjes worden ingezet voor leuke prijzen!

De avond in stijl afsluiten met Vegas entertainment? Met de DJ wordt dat gegarandeerd een succes en komen de voetjes van uw collega's van de vloer.

Een bedrijfsfeest vol spanning, entertainment en eurotekens in de ogen van uw collega's! Viva Las Vegas! En vergeet vooral u uw pokerface niet!

 • Bedrijfsuitje Las Vegas avond
 • Bedrijfsuitje Las Vegas avond

Recensies van onze klanten:

 • Glashandel Aart Bouman:
  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld!"
 • Batenburg Techniek:
  "Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."
 • Ronald v Doorn:
  "Zeer leuke en gezellige dag samen met het hele team. Pedro en Jaap nog bedankt en natuurlijk de planning voor de puzzel om dit waar te maken."
 • Hadassa Fredriks:
  "Gezellige en leuke dag gehad. Mooie omgeving. Enthousiaste medewerkers. Goed verzorgde catering."
 • Piet:
  "Leuk we hadden klein team en was leuk met deze activiteiten contact met de leiding zij waren een goed duo."
Lees alle recensies
...