Beleef elektrisch vervoer!Unsplashed background img 1

Veluwe Experiencity

De Veluwe is uniek. Het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland met zandverstuivingen, heiden, bossen en meren. ExperienCity ligt in Uddel, midden op de Veluwe en heeft alle ingrediënten van de Veluwe op loopafstand. Om de Veluwe maximaal te ontdekken kun je dan ook een leuke combinatie maken met verschillende vervoersmiddelen. Fietsen op een elektrische mountainbike om zo zandafgravingen en bospaden te ontdekken. Per Lopifit, waar je al lopend op een lopende band aan het fietsen bent of per E-step richting het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland scootert. De Veluwe ontdekken per E-Fatbike of zelfs met een Twizy, een grappige elektrische tweezitter, waar je door het glazen dak de groene bladerdeken van de Veluwe ziet.

Ook wandelend is de Veluwe super mooi! Rechtstreeks vanaf ExperienCity lopen we zo de bossen in van de kroondomeinen. Prachtige natuur op een steenworp afstand. In deze bossen kunnen we klootschieten en golfen op de bospaden inclusief wedstrijdelement; leuk! Het team dat in zo weinig mogelijk worpen of slagen het parcours aflegt, is winnaar. Heb je natuurliefhebbers in je groep? Ga dan op stap de GPS en ontdek de natuur en de omgeving van het Uddelermeer. De Veluwe Experience geeft zo een maximale Veluwe beleving tijdens je bedrijfsuitje, vriendenuitje of teambuildingsdag.

Prijs:

vanaf € 29,95 p.p.

 • Bedrijfsuitje Veluwe Experiencity
 • Bedrijfsuitje Veluwe Experiencity
 • Bedrijfsuitje Veluwe Experiencity

Recensies van onze klanten:

 • Bouwheer Zeewolde BV:
  "Gewoon weer een geslaagde middag met onze jaarlijkse nevendag."
 • Maiburg BV:
  "De Italian job was TOP Wij hebben een super dag gehad."
 • Bert:
  "Super leuk middag/avond gehad met mini Cooper rijden, BBQ, boog-/luchtbuksschieten. We hadden een schitterende route met mooi weer"
 • Mandy:
  "Een goed georganiseerde mini tocht met enthousiaste goede begeleiding ook bij pech. Echt Super!"
 • Mikal:
  "Zeer geslaagd, prachtige omgeving om rond te rijden, ook al doe ik dan nog liever op de fiets!"
Lees alle recensies