Beleef elektrisch vervoer!Unsplashed background img 1

In the Mix Experience

Het ultieme uitje voor iedere organisator! Jij stelt je eigen programma samen! Al onze aangeboden activiteiten duren ieder 45 minuten tot een uur. Kies je voor een 3 uurs programma dan kun je 3 activiteiten naar wens uitzoeken. Ga je voor teambuilding? Ga je voor fun? Ga je voor een uniek vervoersmiddel? Je bepaalt het helemaal zelf. Bekijk hier alle activiteiten die mogelijk zijn op ExperienCity en combineer er rustig op los.

Ben je met meer dan 50 personen dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld meerdere activiteiten als voorkeur door te geven, zodat je onderscheid in je aanbod naar je deelnemers kunt aanbieden. Zo kun je een 'actief' of 'passief' programma samenstellen zoals e-fatbiken, sterrenslag en loopfietsen voor de actievelingen en de minder sportievelingen kun je laten e-steppen en een workshop bij ExperienCity doen. Op deze manier organiseer je voor ieder wat wils. Ook kun je een 'dames' en 'heren' programma organiseren. Zoals workshop glas graveren of boekbinden voor de dames en de heren zullen een poker- of dart workshop zeker leuk vinden. Natuurlijk kun je bijvoorbeeld voor de dames dan de e-steps doen en de heren de E-Fatbikes. Wanneer je een aanvraag bij ons doet kan onze sales afdeling jullie hier een super advies over geven.

Prijs:

vanaf € 29,95 p.p.

 • Bedrijfsuitje In the Mix Experience
 • Bedrijfsuitje In the Mix Experience
 • Bedrijfsuitje In the Mix Experience

Recensies van onze klanten:

 • Bouwheer Zeewolde BV:
  "Gewoon weer een geslaagde middag met onze jaarlijkse nevendag."
 • Maiburg BV:
  "De Italian job was TOP Wij hebben een super dag gehad."
 • Bert:
  "Super leuk middag/avond gehad met mini Cooper rijden, BBQ, boog-/luchtbuksschieten. We hadden een schitterende route met mooi weer"
 • Mandy:
  "Een goed georganiseerde mini tocht met enthousiaste goede begeleiding ook bij pech. Echt Super!"
 • Mikal:
  "Zeer geslaagd, prachtige omgeving om rond te rijden, ook al doe ik dan nog liever op de fiets!"
Lees alle recensies