Beleef elektrisch vervoer!Recensies over ExperienCity


Melanie:
"We hebben wederom een super goed georganiseerde en leuke middag gehad! Alles was leuk en precies zoals we verwacht hadden!! Wat een top bedrijf!"
Explorers Club:
"Ondanks de teleurstellende simpele activiteiten hebben we als groep enorm genoten."
Sham:
"Fantastisch"
Herbért:
"Het was een mooie dag"
Beens:
"Het was erg leuk!"
Spectrum Advies en Design:
"Wij hebben mede door jullie geweldige organisatie een heel fijn bedrijfsuitje gehad. Volgende keer zullen we zeer zeker weer bij jullie boeken. Chapeau team van SOS events!!!!!"
Van Besouw Tapijt BV:
"Ons team heeft genoten van de activiteiten."
Dennis Rook:
"Heel erg leuk."
SanoRice Netherlands BV:
"Het is een gezellige dag geweest met heerlijk weer en het waren drie hele leuke activiteiten!"
Deelnemer:
"Zo genoten. Gaaf om te doen"
Rotocoat Kampen BV:
"Super leuk!"
Internationaal transport van Veluw BV:
"We hebben een leuke dag gehad. Alleen de Live Cooking hadden we ons anders voor gesteld. De Kok had om half 6 het meeste vlees al gebakken en vertelde dat we snel moesten eten want hij moest om 7 uur alweer ergens anders zijn. Wij moesten betalen voor 25 personen terwijl wij 24 afgesproken hadden prima dit was volgens afspraak, maar de kok vertelde dat hij voor 23 personen bij zich had. dus live cooking zullen wij niet meer doen voor zoveel geld."
Stichting OOM:
"Heel gezellig, leuke activiteiten, goede begeleiding"
De Jong en Laan accountants belastingadviseurs:
"Super leuk"
Douane:
"Zeer leuke en gevarieerde activiteiten met een uitstekende begeleiding (zeer vriendelijk, enthousiast en bekwaam). wij hebben gebruik gemaakt van de E loopfiets, E chopper, laserkleiduivenschieten en de twizy. Stuk voor stuk zeer leuke activiteiten. Afsluitend hebben wij genoten van een barbecuebuffet en een desertbuffet. Kortom, het was een fantastische dag!!"
Barnhoorn:
"Het was voor een ieder een onvergetelijke middag"
Kiezebrink Putten BV:
"Gezellige dag met leuke activiteiten!"
Bourgondiers:
"Leuke dag, mooie omgeving, leuk personeel en leuke activiteiten (afwisselend)"
Brandweer Kazerne Nieuwerkerk aan den IJssel:
"Leuke activiteiten"
BQA BV:
"De heren hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Ze vonden de diversiteit van de activiteiten leuk en het programma was goed in balans. Met het prachtige weer erbij was het echt een leuke dag."
lees meer recensies

Brezan Automaterialen


"Wij hebben van een ieder positieve reacties gekregen en wij als organisatie kijken daarom ook terug op een geslaagde middag. Bedankt!"

VDB Dienstverlening


"Fantastisch! Met sublieme programma onderdelen, geweldig!"

TenneT TSO


"We hebben een heerlijke dag gehad! Goed georganiseerd, fijne begeleiding en in het voortraject meedenkend bij het uitzoeken van de activiteiten. De variatie aan activiteiten was goed. Het klootschieten was hilarisch, daarna de Twizzy's en de loopfietsen ook heel erg leuk, we hebben veel gelachen. Het eten was prima geregeld. Kortom een zeer geslaagde dag!"