Beleef elektrisch vervoer!Las Vegas avond

Een gezellige avond met collega's en ondertussen een gokje wagen? Dat kan tijdens onze Las Vegas avond! De ruimte is omgetoverd tot Caesars Palace en de sfeer zit er direct goed in. Voordat u uw geluk gaat beproeven leggen de croupiers eerst de verschillende casinospellen uit. Zet u uw munten in bij het Money Wheel, Roulette of Black Jack?

Iedereen kan meedoen tijdens de Las Vegas avond. En bij de bar kunt u drankjes bestellen om even te ontspannen. Welke collega kan het beste bluffen en wie is een enorme geluksvogel? Aan het einde van de avond wordt duidelijk wie goede zaken heeft gedaan en de meeste muntjes heeft. Tijdens de veiling kunnen de muntjes worden ingezet voor leuke prijzen!

De avond in stijl afsluiten met Vegas entertainment? Met de DJ wordt dat gegarandeerd een succes en komen de voetjes van uw collega's van de vloer.

Een bedrijfsfeest vol spanning, entertainment en eurotekens in de ogen van uw collega's! Viva Las Vegas! En vergeet vooral u uw pokerface niet!

 • Bedrijfsuitje Las Vegas avond
 • Bedrijfsuitje Las Vegas avond

Recensies van onze klanten:

 • Michel Stoffers:
  "De dag was goed georganiseerd en hebben we mede daardoor een fijne teambuilding ervaring gehad."
 • John:
  "Mini rijden was erg leuk. Top om dit in willekeurige teams te doen waardoor je gelijk meer interactie hebt tussen mensen die elkaar niet kennen."
 • VastgoedPRO:
  "Ik was er zelf niet bij, maar heb alleen positieve reacties gehad."
 • Alfa Accountants en Adviseurs:
  "Een zeer geslaagde dag vanwege het zeer mooie weer en de mooie route."
 • K K Brandertechniek BV:
  "De begeleiding was vriendelijk en behulpzaam. Het weer was ons ook goed gezind. We hebben een gezellige middag gehad!"
Lees alle recensies