Beleef elektrisch vervoer!Las Vegas avond

Een gezellige avond met collega's en ondertussen een gokje wagen? Dat kan tijdens onze Las Vegas avond! De ruimte is omgetoverd tot Caesars Palace en de sfeer zit er direct goed in. Voordat u uw geluk gaat beproeven leggen de croupiers eerst de verschillende casinospellen uit. Zet u uw munten in bij het Money Wheel, Roulette of Black Jack?

Iedereen kan meedoen tijdens de Las Vegas avond. En bij de bar kunt u drankjes bestellen om even te ontspannen. Welke collega kan het beste bluffen en wie is een enorme geluksvogel? Aan het einde van de avond wordt duidelijk wie goede zaken heeft gedaan en de meeste muntjes heeft. Tijdens de veiling kunnen de muntjes worden ingezet voor leuke prijzen!

De avond in stijl afsluiten met Vegas entertainment? Met de DJ wordt dat gegarandeerd een succes en komen de voetjes van uw collega's van de vloer.

Een bedrijfsfeest vol spanning, entertainment en eurotekens in de ogen van uw collega's! Viva Las Vegas! En vergeet vooral u uw pokerface niet!

 • Bedrijfsuitje Las Vegas avond
 • Bedrijfsuitje Las Vegas avond

Recensies van onze klanten:

 • Eric:
  "Helemaal TOP! Echt super leuk en gezellig. Hele enthousiaste mensen die dit hebben georganiseerd. Pluim voor de 30-tonner chauffeur JOHN!"
 • Queens Products BV:
  "Heel erg leuk, zeer origineel, iedereen was enthousiast."
 • Feestcommissie Riedel:
  "Wij als organisatie hebben alleen maar positieve feedback gehad van de mensen. Jullie hebben het uitstekend gedaan."
 • Hanneke Dassen:
  "Heel erg leuk, super geslaagd dus. Gelukkig ook mooi weer erbij. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad."
 • Atlas Copco Rental Nederland:
  "Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad, mini classic tour en de cessna vlucht. Echt super gaaf!"
Lees alle recensies