Beleef elektrisch vervoer!Golf in the Woods

Leuke activiteit voor iedereen, of je nu een fanatieke golfspeler bent of de bal vaker niet dan wel in de hole slaat: bijzonder is dit wel! Golven in de Veluwse bossen zorgt voor een niet alledaags parcours. En dat is een beleving op zich. Natuurlijk kan je niet zomaar overal een balletje slaan maar zijn er verschillende zogeheten bosgolfbanen uitgezet. Uiteraard is dit alles in samenwerking met Staatsbosbeheer, dus maak je geen zorgen om de flora en fauna.

Natuurlijk is deze afwijkende golfvariant net even anders dan gewoon golf. Er gelden andere regels, de banen zijn korter en iedereen kan op een ontspannen manier een balletje slaan. Maar het draait natuurlijk wel om het winnen, competitie hoort er zeker bij! Welk team slaat de bal in de minste slagen door het parcours? Uiteraard is het wel even lastig zoeken naar de bal mocht je deze van het pad slaan. Maar dat komt vast goed, een golfvaardigheidsbewijs is zeker niet nodig!

Lekker ontspannen de Veluwse bossen verkennen in combi met een wedstrijdelement? Dan is Golf in the Woods een mooie aanvulling van jouw programma! Voor een compleet bedrijfsuitje kan je Golf in the Woods leuk combineren met andere ExperienCity activiteiten zoals E-chopper of Twizy rijden.

 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods
 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods
 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods

Recensies van onze klanten:

 • Sebastiaan:
  "Hele leuke dag/avond gehad. presentatie van de PubQuiz erg leuk en enthousiast!"
 • Peter van den Braak:
  "Aparte ervaring om in een Mini te rijden. Leuk programma, aanstekelijk ook voor derden die ervan horen."
 • Hotel Novotel Brussels Airport:
  "Het was de perfecte afsluiter van onze 3 daagse teambuilding, bedankt aan iedereen!"
 • BBA Group:
  "We hebben een erg leuke avond gehad met zijn allen! Positieve reacties gehad over de activiteit."
 • Lex:
  "Ontzettend leuke dag gehad met het hele bedrijf, zelfs de mensen zonder rijbewijs vonden het super!"
Lees alle recensies