Beleef elektrisch vervoer!Golf in the Woods

Leuke activiteit voor iedereen, of je nu een fanatieke golfspeler bent of de bal vaker niet dan wel in de hole slaat: bijzonder is dit wel! Golven in de Veluwse bossen zorgt voor een niet alledaags parcours. En dat is een beleving op zich. Natuurlijk kan je niet zomaar overal een balletje slaan maar zijn er verschillende zogeheten bosgolfbanen uitgezet. Uiteraard is dit alles in samenwerking met Staatsbosbeheer, dus maak je geen zorgen om de flora en fauna.

Natuurlijk is deze afwijkende golfvariant net even anders dan gewoon golf. Er gelden andere regels, de banen zijn korter en iedereen kan op een ontspannen manier een balletje slaan. Maar het draait natuurlijk wel om het winnen, competitie hoort er zeker bij! Welk team slaat de bal in de minste slagen door het parcours? Uiteraard is het wel even lastig zoeken naar de bal mocht je deze van het pad slaan. Maar dat komt vast goed, een golfvaardigheidsbewijs is zeker niet nodig!

Lekker ontspannen de Veluwse bossen verkennen in combi met een wedstrijdelement? Dan is Golf in the Woods een mooie aanvulling van jouw programma! Voor een compleet bedrijfsuitje kan je Golf in the Woods leuk combineren met andere ExperienCity activiteiten zoals E-chopper of Twizy rijden.

 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods
 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods
 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods

Recensies van onze klanten:

 • Michel Stoffers:
  "De dag was goed georganiseerd en hebben we mede daardoor een fijne teambuilding ervaring gehad."
 • John:
  "Mini rijden was erg leuk. Top om dit in willekeurige teams te doen waardoor je gelijk meer interactie hebt tussen mensen die elkaar niet kennen."
 • VastgoedPRO:
  "Ik was er zelf niet bij, maar heb alleen positieve reacties gehad."
 • Alfa Accountants en Adviseurs:
  "Een zeer geslaagde dag vanwege het zeer mooie weer en de mooie route."
 • K K Brandertechniek BV:
  "De begeleiding was vriendelijk en behulpzaam. Het weer was ons ook goed gezind. We hebben een gezellige middag gehad!"
Lees alle recensies