Beleef elektrisch vervoer!Golf in the Woods

Leuke activiteit voor iedereen, of je nu een fanatieke golfspeler bent of de bal vaker niet dan wel in de hole slaat: bijzonder is dit wel! Golven in de Veluwse bossen zorgt voor een niet alledaags parcours. En dat is een beleving op zich. Natuurlijk kan je niet zomaar overal een balletje slaan maar zijn er verschillende zogeheten bosgolfbanen uitgezet. Uiteraard is dit alles in samenwerking met Staatsbosbeheer, dus maak je geen zorgen om de flora en fauna.

Natuurlijk is deze afwijkende golfvariant net even anders dan gewoon golf. Er gelden andere regels, de banen zijn korter en iedereen kan op een ontspannen manier een balletje slaan. Maar het draait natuurlijk wel om het winnen, competitie hoort er zeker bij! Welk team slaat de bal in de minste slagen door het parcours? Uiteraard is het wel even lastig zoeken naar de bal mocht je deze van het pad slaan. Maar dat komt vast goed, een golfvaardigheidsbewijs is zeker niet nodig!

Lekker ontspannen de Veluwse bossen verkennen in combi met een wedstrijdelement? Dan is Golf in the Woods een mooie aanvulling van jouw programma! Voor een compleet bedrijfsuitje kan je Golf in the Woods leuk combineren met andere ExperienCity activiteiten zoals E-chopper of Twizy rijden.

 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods
 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods
 • Bedrijfsuitje Golf in the Woods

Recensies van onze klanten:

 • Eric:
  "Helemaal TOP! Echt super leuk en gezellig. Hele enthousiaste mensen die dit hebben georganiseerd. Pluim voor de 30-tonner chauffeur JOHN!"
 • Queens Products BV:
  "Heel erg leuk, zeer origineel, iedereen was enthousiast."
 • Feestcommissie Riedel:
  "Wij als organisatie hebben alleen maar positieve feedback gehad van de mensen. Jullie hebben het uitstekend gedaan."
 • Hanneke Dassen:
  "Heel erg leuk, super geslaagd dus. Gelukkig ook mooi weer erbij. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad."
 • Atlas Copco Rental Nederland:
  "Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad, mini classic tour en de cessna vlucht. Echt super gaaf!"
Lees alle recensies